Vitamina Calcium Together 60 Tableta

L1,499.00

Shtesa jonë e algave të kalciumit OceanPure is është e plotë në një kompleks detar multimineral duke siguruar kalcium bioaktiv me 73 minerale të tjera gjurmë.

Trupat tanë janë në gjendje të njohin mineralet me lehtësi kur ato janë marrë nga burime natyrore dhe të plota sesa të krijuara në mënyrë sintetike.

Kjo do të thotë që ne të identifikojmë dhe thithim gjithë atë mirësi natyrore shumë më me efektshmëri

100% kalcium natyral me bazë bimore nga algat e detit.

Shumica e suplementeve të kalciumit prodhohen nga guri (gur gëlqeror) i cili nuk përthithet mirë ose tolerohet nga trupi.

Gjurmoni mineralet për thithjen e përmirësuar

Efektive por e butë në stomak

Compare
SKU: 5060170530351 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamina Calcium Together 60 Tableta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *