Vitamina Bio Co-Q10 Together 30 Kapsula

L2,499.00

Së bashku kanë krijuar një formë të thartuar natyrshëm të CoQ10 nga bakteret e mira të kulturuara së bashku me piperinën duke e bërë tretjen dhe përthithjen më të lehtë në bark dhe trup.

Piperina në mënyrë specifike mund të rrisë thithjen deri në 30%. CoQ10 përdoret për të gjeneruar energji në qelizat tona dhe për të mbrojtur qelizat tona nga dëmtimi oksidativ.

Fatkeqësisht, ndërsa plakemi prodhimi ynë natyror i CoQ10 ngadalësohet, prandaj mund të jetë e rëndësishme të plotësojmë dietën tonë me këtë enzimë.

Kjo mund të ndihmojë qelizat të mbrohen nga stresi oksidativ dhe degjenerimi i energjisë. Vegan i çertifikuar dhe pa grurë, maja, soje gluten dhe laktozë.

Një kapsulë çdo ditë, me ose pa ushqim.

3 in stock

Compare
SKU: 5060170530580 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamina Bio Co-Q10 Together 30 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *