Vitamin D3 Per Femije Natures Aid 50 Ml

L1,000.00

Vitamina D është kaq e rëndësishme për shumë aspekte të shëndetit dhe kontribuon në mënyrë specifike në nivelet normale të kalciumit në gjak, si dhe mirëmbajtjen e kockave normale.

Vitamina D njihet si vitamina e diellit, e prodhuar normalisht në lëkurë pas ekspozimit në rrezet e diellit.

Vitamina D është e rëndësishme për dhëmbët, kockat dhe muskujt normal

.Përmban formën aktive të vitaminës D3 (kolecalciferol).

Veçanërisht e mirë gjatë muajve të dimrit.Kapsula të vogla, të lehta për gëlltitje.

E shkëlqyeshme për të gjithë familjen.

Out of stock

SKU: 5023652319059 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin D3 Per Femije Natures Aid 50 Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *