Vitamin D3 Drops 2 Colief 20 Ml

L1,499.00

Vitamina D është kaq e rëndësishme për shumë aspekte të shëndetit dhe kontribuon në mënyrë specifike në nivelet normale të kalciumit në gjak, si dhe mirëmbajtjen e kockave normale.

Vitamina D njihet si vitamina e diellit, e prodhuar normalisht në lëkurë pas ekspozimit në rrezet e diellit.

Shume e rëndësishme për dhëmbët, kockat dhe muskujt normal.

Përmban formën aktive të vitaminës D3 (kolecalciferol).Veçanërisht e mirë gjatë muajve të dimrit.

E shkëlqyeshme për femijet tuaj dhe per të gjithë familjen.

Compare
SKU: 5391510234180 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin D3 Drops 2 Colief 20 Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *