Vitamin C Per Femije Natures Aid 50Ml

L799.00

Pikat e Natures Aid Vitamina C janë krijuar posaçërisht për foshnje me gji, foshnje dhe fëmijë. Vitamina C është e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm dhe sistemin imunitar të fëmijës. Mund të ndihmojë gjithashtu në thithjen e hekurit.

Vitamina C janë krijuar posaçërisht për foshnje me gji, foshnje dhe fëmijë. Vitamina C është e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm dhe sistemin imunitar të fëmijës. Mund të ndihmojë gjithashtu në thithjen e hekurit.

Perdorimi Foshnje dhe fëmijë të moshës 3 muaj deri në 5 vjeç: Merrni 0,5 ml çdo ditë.

Out of stock

SKU: 5023652384057 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin C Per Femije Natures Aid 50Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *