VITABIOTICS PERFEKT COLL/HAIR MILK

L7,999.00

Compare
SKU: 5021265247301 Categories: ,

Description

Ky suplement i bukurisë, synon posaçërisht për të ndihmuar në ushqimin e flokëve, duke siguruar një përzierje premium të 7000mg peptide të kolagjenit detar Peptan, vitamina dhe minerale, Inositol dhe Vaj të Farave të Zeza. Kolagjeni është një proteinë që formon indin lidhor jetësor, matricën elastike që mban së bashku strukturat e trupit. Në lëkurë, kolagjeni është i pranishëm në shtresën e poshtme, dermis. Kjo matricë kolagjeni ankoron në mënyrë strukturore folikulat e flokëve në dermis, të cilat rritin fije të reja të flokëve. Për më tepër, kolagjeni ndihmon në mirëmbajtjen e funksionit normal të enëve të gjakut (të cilat japin oksigjen dhe lëndë të tjera ushqyese thelbësore në dermis dhe gjëndrat e flokëve).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITABIOTICS PERFEKT COLL/HAIR MILK”

Your email address will not be published.