Vaj Peshku Omega 3 Higher NatureE 180 Kapsula

L2,200.00

Vaji i Peshkut është mënyra ideale për të mbështetur të gjithë shëndetin e familjes suaj. Të gjithë mund të përfitojnë nga marrja e një suplementi ditor të vajit të peshkut.

Vaji i peshkut siguron acide yndyrore omega-3 të vlefshme EPA & DHA

EPA & DHA shpesh mund të mungojë në ata që rrallë hanë peshk.

Vaji i peshkut luan një rol të rëndësishëm në mbështetjen e sistemit kardiovaskular për shkak të efekteve të tij në presionin e gjakut, lipoproteinat, kolesterolin, prostaglandinat dhe fibrinogjenin.

Njerëzit që konsumojnë sasi të mëdha peshku ose vaj peshku kanë një rrezik të zvogëluar të zhvillimit të kushteve kardiovaskulare.

Acidet yndyrore Omega-3 ndihmojnë për ta mbajtur lëkurën elastike dhe elastike.

Compare
SKU: 5031013102981 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj Peshku Omega 3 Higher NatureE 180 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *