Vaj Peshku Me Vitamin E Eskimo 105 Kapsula

L2,399.00

Eskimo-3 është mënyra ideale për të mbështetur të gjithë shëndetin e familjes suaj. Të gjithë mund të përfitojnë nga marrja e një suplementi ditor të vajit të peshkut

Vaji i peshkut Eskimo-3 siguron acide yndyrore omega-3 të vlefshme EPA & DHA.EPA & DHA shpesh mund të mungojë në ata që rrallë hanë peshk

.Vaji i peshkut luan një rol të rëndësishëm në mbështetjen e sistemit kardiovaskular për shkak të efekteve të tij në presionin e gjakut, lipoproteinat, kolesterolin, prostaglandinat dhe fibrinogjenin.

.Njerëzit që konsumojnë sasi të mëdha peshku ose vaj peshku kanë një rrezik të zvogëluar të zhvillimit të kushteve kardiovaskulare.Acidet yndyrore Omega-3 ndihmojnë për ta mbajtur lëkurën elastike dhe elastike.

5 in stock

Compare
SKU: 7391325333380 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj Peshku Me Vitamin E Eskimo 105 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *