Vaj Dielli Per Femije Me SPF50 Mustela 200Ml

L2,499.00

Out of stock

SKU: 3504105033217 Categories: , ,

Description

Vaj me Spf 50 eshte nje kujdes i bazuar ne Avokado Perseose i cili forcon barrieren e lekures dhe ruan pasurine e qelizave te lekures nga agresionet UV

-Shoqeron filtrat UV te zgjedhur me kujdes per tu perdorur qe nga lindja

-Rezistent ndaj ujit, struktura e tij eshte jo vajore e cila nuk le efekt te bardhe

Kapacitei: 200 Ml

Importuesi: Hollande

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj Dielli Per Femije Me SPF50 Mustela 200Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *