V.SECRET TEMPTATION BODY LOTION 236ML

L2,099.00

In stock

Compare
SKU: 0667549011555 Categories: ,

Description

Victoria’s Secret Temptation Body Lotion, është një locion frutash ne te cilin marrin pjese molla dhe luja e saguros, një aromë qe zgjat.  Locion përthithës i shpejtë dhe aromatik me efekt hidratues 24-orësh.  Perfekt për duart dhe trupin.  Është një aventurë aromatike, dhe fillon me ty.

 

Kapaciteti: 236 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “V.SECRET TEMPTATION BODY LOTION 236ML”

Your email address will not be published.