Uje Fiji 1L

L365.00

Compare
SKU: 9417574000113 Category:

Description

Uje i mbledhur ne lartesine 1600 m ne ishujt Fixhi

  • Burimi i tij eshte i rrethuar me pyje tropikale dhe mjedise vullkanike
  • Filtrohet ngadale dhe natyrshem permes shkembinjve vullkanike

Kapaciteti: 1L

Importuesi: Angli

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uje Fiji 1L”

Your email address will not be published.