Uiski Lagavulin 16 700Ml

L11,999.00

In stock

Compare
SKU: 5000281005409 Category:

Description

Lagavulin 16 YO është uiski i vetëm me malt i Islay që është bërë një pije klasike, ishull i referuar. Në prodhimin e pijeve, ndiqen metodat tradicionale, pothuajse artizanale: elbi i zgjedhur thahet me tym torfe dhe procesi i distilimit është jashtëzakonisht i ngadaltë. Karakteristikat dalluese të Lagavulin 16 vjeç jepen nga uji i përdorur në distilim. Ka një shije karakteristike për shkak të përmbajtjes së lartë minerale. Pjekja e pijes bëhet në fuçi lisi amerikan, borgonë të ruajtur më parë, për 16 vjet. Maturimi i gjatë i jep Lagavulin 16 vjet thatësi interesante dhe ëmbëlsi të tymosur

Permban: 43% alkol

Kapaciteti: 700Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uiski Lagavulin 16 700Ml”

Your email address will not be published.