Tumeric Active Pukka 60 Kapsula

L4,499.00

30 kapsula aktive të shafranit të Indisë Pukka Turmeric Active është një përzierje organike e bimëve, duke përfshirë shafranin e Indisë dhe boswellia.

Këto janë disa nga bimët më të mira në botë, përqendrimi i fuqishëm i të cilave ndihmon në aktivitetin e përditshëm.

Kjo formulë me spektër të gjerë përmban shkallën më të lartë organike, bimë të kultivuara në mënyrë të qëndrueshme, të zgjedhura me kujdes për t’ju sjellë potencialin e plotë të mirësisë së natyrës

.Me Turmeric Active ju mund të rizbuloni rrjedhën e lëvizjes për lëvizshmërinë e përditshme dhe aktivitetin sportiv.Udhëzimet: Merrni 1-2 kapsula në ditë me ujë.

Compare
SKU: 5060229014979 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tumeric Active Pukka 60 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *