Thjerreza Pollen en Pelotes Lune de Miel 250Gr

L1,399.00

In stock

Compare
SKU: 3088540006468 Category:

Description

Poleni përmban elementet thelbësore për formimin dhe rritjen e një bime. Ajo është mbledhur në stamen e luleve nga bleta e cila e sjell këtë thesar përsëri në zgjua në mënyrë që të pasurojë dietën e kolonisë. Poleni është pasqyrimi i të gjitha origjinave lulesh të mbledhura.

E pasur me substanca të prodhuara nga lule, bimë dhe bletë që kërkojnë ushqim, poleni Lune de Miel balls në topa është një koncentrat i vërtetë i natyrës

Kapaciteti: 250Gr

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Thjerreza Pollen en Pelotes Lune de Miel 250Gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *