THE PINK STUFF WINDOW CLEANER WITH ROSE VINEGAR 750ML

L250.00

Out of stock

SKU: 5060033820759 Categories: ,

Description

Pastruesi i Dritareve Miracle me uthull trëndafili dhe aromë të freskët frutash të The Pink Stuff.

Ky pastrues mbresëlënës i dritareve largon yndyrat dhe papastërtitë nga dritaret, pasqyrat dhe sipërfaqet e tjera të xhamit. Çdo sipërfaqe që pastrohet me këtë pastrues dritaresh lihet e pastër dhe me një shkëlqim pa vija, falë fuqisë së uthullës së trëndafilit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE PINK STUFF WINDOW CLEANER WITH ROSE VINEGAR 750ML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *