THE PINK STUFF WASH UP SPRAY 500ML

L350.00

Out of stock

SKU: 5060033821138 Categories: ,

Description

Merrni rezultate të mahnitshme me Spray për heqjen e njollave The Pink Stuff Miracle Laundry Oxi. Duke përdorur veprimin oxi për të hequr dhe hequr njollat, larja e rrobave tuaja nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë.

Thjesht spërkatni Spray Pink Stuff Oxi Stain Remover Spray në të dy anët e njollës dhe lëreni deri në 5 minuta përpara se ta hidhni në makinën larëse.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE PINK STUFF WASH UP SPRAY 500ML”

Your email address will not be published.