THE PINK STUFF BIO LAUNDRY LIQUID 960ML

L700.00

Out of stock

SKU: 5060033820827 Categories: ,

Description

Pink Stuff Bio Laundry Liquid është një shtesë e shkëlqyeshme për rutinën tuaj të përditshme të kujdesit të rrobave. Ky xhel mrekullibërës ndihmon në heqjen e njollave të forta herën e parë, duke ju lënë rroba që duken si të reja. Shishja përmban deri në 32 larje, duke ju lënë një zgjidhje të fuqishme pastrimi sa herë që ju nevojitet më shumë dhe duke ju dhënë deri në 7 ditë freski.

Kjo shishe 960 ml ofron përafërsisht 32 larje

Për heqjen e njollave pa probleme me një larje

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE PINK STUFF BIO LAUNDRY LIQUID 960ML”

Your email address will not be published.