Tershere Scotts 1Kg

L450.00

Compare
SKU: 5000108022176 Category: Tag:

Description

Tërshëra tradicionale e prerë e butë

Beta-glukani i tërshërës është treguar që ul kolesterolin në gjak. Kolesteroli i lartë është një faktor rreziku në zhvillimin e sëmundjes koronare të zemrës. Sëmundja koronare e zemrës ka faktorë të shumtë rreziku dhe ndryshimi i njërit prej këtyre faktorëve të rrezikut mund të ketë ose jo një efekt të dobishëm.

Nuk përmban aromatizues, ngjyrues ose konservantë artificialë 

Kapaciteti: 1Kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tershere Scotts 1Kg”

Your email address will not be published.