Tapet Loder me Figura per Femije VTech

L8,999.00

In stock

Compare
SKU: 3417761906033 Categories: ,

Description

Kjo lojë e bukur përmban një hark shumëngjyrësh të ylberit me 3 lidhje bashkangjitëse për një varje të një pasqyre për zbulimin e vetes, një flutur të varur me krahë të ndrydhur për zhvillimin shqisor dhe një teiter vemje për qetësimin e mishrave të dhëmbëve të foshnjës.

Nën të shfaqet një dyshek i mbushur  me personazhet e njohura të Little Friendlies për ta bërë kohën e lojës me të rehatshme. Përfshin një qendër të aktivitetit të pianos që mund të ndahet, ku foshnja mund të shtypë çelësat e pianos të shtrirë ose ulur dhe të mësojë kafshët, format, tingujt dhe ngjyrat në 3 mënyrat e lojës.

Pema gjigante tërheq fëmijën me mollë magjike të ndriçimit. Permban 20 melodi dhe 6 këngë të kënduara.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tapet Loder me Figura per Femije VTech”

Your email address will not be published. Required fields are marked *