Tapet Loder per Femije Tiny Love Deluxe

L9,999.00

In stock

Compare
SKU: 7290108861198 Categories: ,

Description

Playmat 2 në 1 me harqe të rregullueshme për më shumë mënyra luajtjeje

Shtresa e aktivitetit të foshnjës 2 në 1 e dizajnuar në mënyrë unike me harqe të rregullueshme siguron një mjedis të përshtatshëm për rritjen dhe zhvillimin e vazhdueshëm të foshnjës
Lodër elektronike e shpendëve me drita tërheqëse dhe reagime muzikore, duke përfshirë 30 minuta muzikë dhe 20 këngë të ndryshme, gjithashtu mund te perdoret si nje pritje terheqese

Perzgjedhja e kukullave te buta ne pyll aktivite te ndryshme do ta mbajne femijen te angazhuar dhe te lumtur. Modaliteti i harqeve te hapura i ofron foshnjes nje persktive krejt te re mbi gjerat. Karakteristikat e ndryshme te Gyminijane konceptuar me kujdes per te mbeshtetur bebet 7 mrekullite e zhvillimit duke përfshirë aftësitë motorike, njohjen vizuale dhe dëgjimore dhe shqisat.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tapet Loder per Femije Tiny Love Deluxe”

Your email address will not be published.