Tampax Compak Pearl Regular 8Cp

L300.00

In stock

Compare
SKU: 4015400763161 Category:

Description

Tamponët Tampax Pearl përfshijnë mbrojtje nga lëvizja që ndihmon në përshtatjen me formën tuaj personale të trupit për të ndihmuar në ndalimin e rrjedhjeve para se të ndodhin. Shtresa e tyre e re dhe e përmirësuar e jashtme e lëmuar i bën ata shumë të shpejtë dhe të lehtë për tu hequr

Permban 8 cope

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tampax Compak Pearl Regular 8Cp”

Your email address will not be published.