Tableta Dxhestive Nature Aide 60

L1,599.00

Një produkt medicinal tradicional bimor që përdoret për lehtësimin e simptomave të shoqëruara me kënaqësi të herëpashershme të ushqimit dhe pijeve të tilla si dispepsi dhe shqetësime në stomak, bazuar vetëm në përdorimin tradicional.

Qumeshti I gjembacit është i njohur gjithashtu si gjemb i shenjtë, gjemb i zonjës dhe gjemb i Shën Marisë, dhe është përdorur në përgatitje të ndryshme për mbi 2000 vjet – që datojnë që nga Grekët e Lashtë dhe Romakët.Në shekujt vijues, grupe të ndryshme përdorën Qumështin e Qumështit për një sërë përfitimesh shëndetësore, por sot përdoret për të lehtësuar simptomat e teprimit të kënaqjes.

 

Out of stock

SKU: 5023652271067 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tableta Dxhestive Nature Aide 60”

Your email address will not be published. Required fields are marked *