Suplemente Per Floke,Lekure&Thonje Hubner 60 Kapsula

L3,299.00

Silica, një substancë elementare natyrore që rrjedh nga kristalet e kuarcit, është kudo në natyrë, ku forca, elasticiteti dhe fleksibiliteti janë të rëndësishme. Shtë një element gjurmë thelbësor për të gjitha qeniet e gjalla dhe gjendet në secilën qelizë të trupit tuaj.

Silica është e rëndësishme për flokë të trashë dhe të fuqishëm, lëkurë të bukur dhe të fortë dhe thonj të fortë. Pas moshës 20 vjeç, trupi humbet aftësinë e tij për të ruajtur silicën. Trupi i njeriut nuk mund të prodhojë vetë silicë dhe duhet të plotësohet përmes dietës.

Kapsulat origjinale Silicea përmbajnë nivelin optimal të silicës natyrore të kërkuar nga trupi në një formulim të përshtatshëm në ditë.

Si një shtesë ushqimore për të mbështetur flokët e trashë, lëkurën e fortë dhe thonjtë e fortë, merrni një kapsulë çdo ditë midis vakteve, me një gotë të madhe uji.

Compare
SKU: 4010160373612 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suplemente Per Floke,Lekure&Thonje Hubner 60 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *