Suplemente Per Floke Nourkrin 60 Kapsula

L5,999.00

Nourkrin® Woman është një shtesë shtesë e sigurt dhe pa ilaçe OTC për të ndihmuar në ruajtjen e flokëve natyralë, të bukur për gratë në mes të të 40-ave dhe më tej.

Kjo do të thotë që ju mund të siguroni në mënyrë aktive mbështetjen e kërkuar për flokët tuaj për të ruajtur cilësinë e lartë, pamjen optimale dhe aftësinë e tyre për tu rritur normalisht

Compare
SKU: 5707725100217 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suplemente Per Floke Nourkrin 60 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *