Suplemente Per Floke Normal 45+ Nourkrin 30 Kapsula

L3,199.00

Nourkrin® ACTIVE 45+ është një shtesë shtesë e sigurt dhe pa ilaçe OTC për të ndihmuar në ruajtjen e flokëve natyralë, të bukur për gratë në mes të të 40-ave dhe më tej.

Kjo do të thotë që ju mund të siguroni në mënyrë aktive mbështetjen e kërkuar për flokët tuaj për të ruajtur cilësinë e lartë, pamjen optimale dhe aftësinë e tyre për tu rritur normalisht.

Out of stock

SKU: 5707725100132 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suplemente Per Floke Normal 45+ Nourkrin 30 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *