Supervitamina Vegane Ultimate 150Gr

L3,799.00

Ultimate Superfoods përmban 31 nga superushqimet organike më të mira në botë për të formuar një përzierje të koncentruar të Superfoods të cilat përfshijnë; zarzavate, fruta, manaferra, perime dhe enzima bio aktive, për të siguruar një mënyrë të lehtë dhe të përshtatshme për të siguruar që trupi juaj të marrë lëndët ushqyese të nevojshme për të ndihmuar në mbajtjen e shëndetit optima

Compare
SKU: 5023652399150 Categories: , Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Supervitamina Vegane Ultimate 150Gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *