Sterilizues per Shishet Philips Avent

L15,500.00

In stock

Compare
SKU: 8710103948001 Categories: ,

Description

Sterilizuesi mban deri ne 6 shishe

Ngrohet per 4 minuta dhe sterilizon deri ne 6 shishe njekohesisht duke vrare 99.95 te mikrobeve me avull

Drita treguese e ju bën të ditur kur sterilizimi ka përfunduar

Sterizilizuesi fiket automatikisht pasi sterilizimi ka perfunduar

I mban shishet sterile deri ne 24 ore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sterilizues per Shishet Philips Avent”

Your email address will not be published. Required fields are marked *