Spirulina Rainforest Foods 300 Kapsula

L2,499.00

alga blu-jeshile, Spirulina është shumë e tretshme dhe një burim i pasur i ushqimit të plotë me proteina të plota,është një central elektrik i antioksidantëve dhe mineraleve anti-inflamatore.

Në fakt, vetëm 3 gramë (ose 6 tableta) kanë më shumë aktivitet antioksidant dhe anti-inflamator sesa 5 porcione me fruta dhe perime të freskëta.

Një kohë e mirë për të përdorur spirulinën është pas mëngjesit, pastaj përsëri në mes të pasdites.

Stimulues i fuqishëm imunitar

Suplement ideal ushqimi për njerëzit e të gjitha moshave

Burimi më i pasur në botë i beta-karotenit – 25 herë më i lartë se karota e papërpunuar 300% më shumë kalcium sesa qumështi i plotë

28 herë më i pasur me hekur se mëlçia e viçit të papërpunuar

Lehtë për t’u marrë në formën e ushqimit për njerëzit me vështirësi në tretje

Mund të rrisë nivelet e energjisë dhe të zvogëlojë kohën e rikuperimit për atletë 300% më shumë kalcium sesa qumështi i plotë 2300% më shumë hekur sesa spinaqi 3900% më shumë beta karotinë sesa karotat 375% më shumë proteina sesa tofu

Përdorimi i Sugjeruar: Një servir = 6 Tableta Të rriturit: 1 – 3 Shërbeni çdo ditë

Out of stock

SKU: 5060213550506 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spirulina Rainforest Foods 300 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *