Spirulina Organike Premium Organike Kiki 200Tableta

L2,499.00

Out of stock

SKU: 5060018511450 Categories: ,

Description

Spirulina Organike e KIKI Health përmban mbi 65% proteina me bazë bimore për muskuj dhe kocka të shëndetshme

Spirulina Organike e KIKI është një farë e rritur në fshatrat e largëta në kushte të kontrolluara larg të gjithë zhvillimit industrial, bujqësor dhe njerëzor, duke parandaluar çdo papastërti nga ndotësit e mjedisit.

Ajo ushqehet dhe monitorohet me kujdes çdo ditë për të parandaluar ndotjen dhe kultivohet duke përdorur burime të pastra vegjetariane të azotit dhe ushqyesve të fosforit.

Spirulina e Kiki Health është një produkt tepër i pastër dhe plotëson standardet më të përpikta organike dhe të cilësisë në botë.

Spirulina Organike e KIKI Health ka nivelet minimale të PAH dhe është 5 herë nën standardet rregullatore të BE. Isshtë jo-OMGJ, pa rrezatim dhe pa toksina dhe patogjene.

Permban: 200Tableta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spirulina Organike Premium Organike Kiki 200Tableta”

Your email address will not be published.