SIMPLE DAILY SKIN DETOX  MASK – 21ML

L300.00

Out of stock

SKU: 8717163667132 Categories: ,

Description

Për lëkurën e yndyrshme të prirur ndaj njollave, 100% fibra natyrale, detoksifikim i lëkurës me qymyr bambu pastrues, largon yndyrën dhe papastërtitë, lëkurë dukshëm më të freskët pas 1 përdorimi. 20 ditë hidratim në vetëm 15 minuta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SIMPLE DAILY SKIN DETOX  MASK – 21ML”

Your email address will not be published.