Shampo per Floke te Demtuar Ekstrakte Vitamin B6 dhe Biotin L’oreal Expert 1.5L

L3,499.00

Out of stock

SKU: 3474636483952 Category:

Description

 

Karakteristikat:

  • Shampo profesionale Expert Inforcer eshte krijuar per forcimin e flokeve te brishte
  • Duke e perdorur ne menyre te vazhdueshme ndihmon floket te behen me rezistente dhe te forte, fale permbajtjes se Biotines dhe Vitamines B6 per vetite e tyre forcuese

Perdorimi: Perhapeni ne menyre te barbarte ne floke dhe shpelajeni me uje te bollshem

Importuesi: Angli

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo per Floke te Demtuar Ekstrakte Vitamin B6 dhe Biotin L’oreal Expert 1.5L”

Your email address will not be published.