Shampo Liss Unlimited Loreal 200Ml

L1,799.00

In stock

Compare
SKU: 347636482443 Category:

Description

Karakteristikat:

-Shampo Liss Unlimited Loreal eshte krijuar per floke te paqendrueshem dhe te demtuar nga lyerja

-Permban ekstrakte Pro-Keratin per te forcuar dhe per tu dhene nje butesi flokeve tuaj

Perdorimi: Perhapeni ne menyre te barabarte mes flokeve tuaj dhe me pas shpelajini me uje te bollshem

Importuesi: Paris-France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo Liss Unlimited Loreal 200Ml”

Your email address will not be published.