Shampo & Balsam per Floket Bed Head Tigi 2x750Ml

L2,599.00

Out of stock

SKU: 615908950977 Category:

Description

Flokët tuaj kanë nevojë për një rehabilitim. Lëreni terapinë e hidratimit. Ktheni në jetë flokët e dobët dhe të brishtë me këtë shampo të fuqishme të mbushur me lagështi. Riparimi i lagështisë Ndihmon për ta mbajtur ngjyrën të gjallë Zerot në flokë të thatë dhe të dëmtuar

 Ktheni në jetë flokët me fund të vdekur njëherë e përgjithmonë. Formula synon zonat që kanë më shumë nevojë për riparim, duke i dhënë flokëve tuaj të shkatërruar ringjalljen që kanë pritur! Ringjall flokët e pajetë Mbrojtja termike nga kushtet e vështira 

Perdoren per floke te thate dhe te demtuar

Kapaciteti: 2X750 Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo & Balsam per Floket Bed Head Tigi 2x750Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *