Set Shishe Advanced Anti-Colic Tommee Tippee 3Cp 260 Ml per Djem

L3,000.00

Out of stock

SKU: 5010415225719 Categories: ,

Description

Permban 3 shishe blu të shtypura me kashtë që përputhen në 260ml

Shishja vjen me thithë të avancuar anti-kolik të rrjedhës së ngadaltë, e pajtueshme me thithë të avancuar anti-kolik të rrjedhës së mesme (3 muaj +) Dhe thithë të avancuar anti-kolik të rrjedhës së shpejtë (6 muaj)

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Shishe Advanced Anti-Colic Tommee Tippee 3Cp 260 Ml per Djem”

Your email address will not be published.