Set Shishe Advanced Anti-Colic Tommee Tippee 3Cp 260Ml

L3,000.00

Out of stock

SKU: 5010415225702 Categories: ,

Description

Permban3 shishe me 260ml.

Shishja vjen me thithë të avancuar anti-kolik të rrjedhës së ngadaltë, e pajtueshme me thithë të avancuar anti-kolik të rrjedhës së mesme (3 muaj +) Dhe thithë të avancuar anti-kolik të rrjedhës së shpejtë (6 muaj +)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Shishe Advanced Anti-Colic Tommee Tippee 3Cp 260Ml”

Your email address will not be published.