Set Monitor Gjumi per Femije Dreamee Video Tommee Tippee

L35,000.00

Out of stock

SKU: 5010415231093 Categories: ,

Description

Eshtë e lehtë për tu konfiguruar dhe siguron cilësi të shkëlqyeshme audio dhe video në mënyrë që të mund të monitoroni fëmijën tuaj pa qenë e nevojshme të jeni në çerdhe. Përdor teknologjinë pa kabllo të zgjeruar dixhital dhe video dhe audio transmetohen jashtë linje përmes valëve të radios për monitorim të sigurt, të sigurt dhe pa ndërhyrje.

Kamera inteligjente 360 ​​° e montueshme në mur mund të lëvizë përmes 330 ° horizontalisht dhe 110 ° vertikalisht dhe ka një fushë shikimi me kënd të gjerë 60 ° për t’ju dhënë një pamje të plotë të foshnjës.

Kamera automatike e shikimit të natës përdor LED infra të kuqe, kështu që ju mund të shihni pa pasur nevojë të ndizni dritat. Shikoni dhe dëgjoni fëmijën tuaj përmes një ekrani me ngjyra me përkufizim të lartë 4.3 inç me funksion të zmadhimit 2x në njësinë prindërore të monitorit video.

Mikrofonët e shumtë, tipari i kthimit në të dy drejtimet me zë të qartë dhe distanca prej 300 m në distancë të gjatë ju lejon të qetësoni fëmijën tuaj nga njësia prindërore edhe kur jeni në një dhomë tjetër ose jashtë kopshtit. Treguesi ‘Out of Range’ do t’ju lajmërojë nëse lidhja humbet.

Ky monitor i lëvizjes së foshnjës përfshin një dyshek sensori i cili vendoset nën dyshekun e foshnjës tuaj. Ju do të lajmëroheni nëse fëmija është ende për një periudhë të zgjatur ose nëse ka një lëvizje të madhe të papritur në zonën e tyre të gjumit.

Monitori i gjumit ka një funksion CrySensor që dëgjon të qarat e foshnjës tuaj, pastaj luan automatikisht ninulla, tinguj natyralë ose zgjedhjen tuaj të muzikës përmes kartës SD për t’i qetësuar dhe qetësuar ato.

Diapazoni i moshës: Lindja deri në 3 vjet
Mbani një vëzhgim dhe vesh të ngushtë të foshnjës tuaj ndërsa ata flenë pa i zgjuar me sistemin e monitorimit të gjumit dhe fidanishtes Dreamee
Kamera infra të kuqe e montueshme në mur 360 ° ju jep një pamje me kënd të gjerë të foshnjës tuaj dhe ju lejon të anoni, zmadhoni dhe zmadhoni për një vështrim nga afër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Monitor Gjumi per Femije Dreamee Video Tommee Tippee”

Your email address will not be published.