Set Lodra per Femije Infantino

L3,000.00

In stock

Compare
SKU: 773554151275 Categories: , ,

Description

Përfshin një zhurmë teiter rrotulluese, një lidhës dhe teiter lidhës, një unazë rruazë me zhurmë dhe dhëmbë dhe 8 lidhje kafshësh shumë funksionale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Lodra per Femije Infantino”

Your email address will not be published. Required fields are marked *