Salce Tabasko Habanaro 60Ml

L699.00

In stock

Compare
SKU: 11210006508 Categories: ,

Description

Salca Tabasco Habanero është një përzierje e specave Habenero, mango, papaja dhe fruta të tjera për të krijuar një përzierje me fruta, në stilin Xhamajkan. Eshtë e përkryer për pulë të nxehtë, djegës të nxehtë ose salca të nxehta për tiganisje.

Ideale për një salcë marinade ose pjekjeje për të shtuar një aromë të nxehtë

Kapaciteti: 60Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Salce Tabasko Habanaro 60Ml”

Your email address will not be published.