Salce Pluhur Al Aimer Harisa Spice 25 Gr

L300.00

Out of stock

SKU: 4013200389710 Category:

Description

Harisa eshte nje salce pluhur e cila perdoret per aromatizimin e ushqimit

Eshte e perbere kryesisht nga speci djeges, qimnon, fara koriander dhe hudher

Kapaciteti: 25 Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Salce Pluhur Al Aimer Harisa Spice 25 Gr”

Your email address will not be published.