RAINFOREST SPIRULINA TABS 500ML

L2,899.00

Compare
SKU: 5060213550506 Category:

Description

RAINFOREST SPIRULINA TABS 500ML

Një bimë mikroskopike që rritet në ujë të freskët, spirulina përmban më shumë lëndë ushqyese thelbësore se pothuajse çdo ushqim i disponueshëm. Është një burim i shkëlqyer i proteinave, i cili absorbohet lehtësisht nga trupi dhe përmban përqendrime të larta të të tetë aminoacideve thelbësore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAINFOREST SPIRULINA TABS 500ML”

Your email address will not be published.