Qetesues Per Dhembet e Femijeve Nelson 24 Doza

L1,099.00

Dhëmbëzimi mund të jetë një kohë e ndërlikuar, veçanërisht për prindërit për herë të parë që mund të mos jenë të njohur me simptomat.

Nëse i vogli juaj po pret dhëmbë të rinj, provoni Nelsons Teetha Granules, një produkt medicinal homeopatik që përdoret brenda traditës homeopatike për lehtësimin simptomatik të dhimbjes së dhëmbëve dhe simptomat që lidhen me dhëmbëzimet, të cilat janë mishrat e dhëmbëve dhe të butë, faqet e skuqura dhe driblimet.

Granulat e dhëmbëve Nelsons Teetha janë të lehta për t’u përdorur: thjesht zbrazni përmbajtjen e një qeseje në gojën e fëmijës tuaj çdo dy orë për deri në 6 doza.

Nëse fëmija juaj ka intolerancë ndaj laktozës, flisni me mjekun tuaj përpara se të përdorni këtë produkt.

Mos e tejkaloni dozën maksimale të 6 thasëve gjatë çdo periudhe 24 orëshe.

Out of stock

SKU: 50488780 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qetesues Per Dhembet e Femijeve Nelson 24 Doza”

Your email address will not be published. Required fields are marked *