Pluhur Vitamina C Pa Gluten 120 Gr

L799.00

Pluhur Vitamina C është ideale për të ndihmuar në gatimet tuaja

I njohur si Acid Askorbik përdoret në pjekje për të ndihmuar në rritjen e vëllimit dhe ngritjen e bukës tuaj dhe për të dhënë një strukturë më të butë.

Compare
SKU: 5011766222501 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pluhur Vitamina C Pa Gluten 120 Gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *