Pluhur Proteinik Spirulina Creative 300Gr

L4,999.00

In stock

Compare
SKU: 5060113080097 Category:

Description

Spirulina është një mikro algë jeshile blu

Ajo përmban një gamë të plotë të vitaminave, mineraleve dhe fitonutrientëve dhe është veçanërisht e pasur me klorofil Vitamina B12, betakarotinë, hekur, kalcium dhe acidin e rrallë yndyror esencial

Kapaciteti: 300Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pluhur Proteinik Spirulina Creative 300Gr”

Your email address will not be published.