Piano Loder & Jastik per Femije Infantino

L6,000.00

In stock

Compare
SKU: 773554130218 Categories: ,

Description

Foshnjave do ta pëlqejë kete piano stimuluese shqisore me jastëk të rehatshëm dhe të mbushur, i cili siguron mbështetje perfekte për pjesen  e barkut.

Permban 20+ melodi dhe tinguj,  një pasqyrë të lëvizshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Piano Loder & Jastik per Femije Infantino”

Your email address will not be published.