Pastrues ne Forme Shkume per LekureNormale & me Yndyre CeraVe 236Ml

L1,299.00

Out of stock

SKU: 3337875597197 Categories: ,

Description

Pastruesi CeraVe Foaming Cleanser, është një pastrues shkumëzues që pastron dhe heq tepricën e sebumit (fytyrën dhe trupin) pa ndryshuar pengesën mbrojtëse të lëkurës.

Ideale për lëkurë normale deri në vaj, kjo formulë përmban 3 ceramide thelbësore për të cilat lëkura e shëndetshme ka nevojë për të ndihmuar në rinovimin dhe mirëmbajtjen e barrierës së saj natyrore mbrojtëse, dhe acidin hialuronik.

Përdorni: Në mëngjes dhe mbrëmje, në lëkurë të lagur, pastroni dhe më pas shpëlajeni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pastrues ne Forme Shkume per LekureNormale & me Yndyre CeraVe 236Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *