Palester Loder per Femije Taf Toys

L10,000.00

In stock

Compare
SKU: 605566124353 Categories: ,

Description

Palestër për fëmijë me ngjyra të freskëta

Me 4 opsione të lidhjes, qendra Sensi inkurajon foshnjën të praktikojë një larmi pozicionimi të trupit dhe të arrijë dhe të kape kafshet duke zgjatur duart

Lodra muzikore mund të ngjitet në krevatet dhe dorezat e sediljeve të makinave me një rrip Velcro

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Palester Loder per Femije Taf Toys”

Your email address will not be published. Required fields are marked *