OTOSAN FAMILY CONES FOR THE EAR CARE 6PC

L3,000.00

Compare
SKU: 8016887001148 Category:

Description

OTOSAN FAMILY CONES FOR THE EAR CARE 6PC

Koni Otosan është një sistem i thjeshtë, i besueshëm dhe efektiv dhe i bazuar në traditën e lashtë dhe popullore të quajtur termoterapi aurikulare. Koni Otosan ndihmon në eliminimin e papastërtive dhe ndihmon në parandalimin e grumbullimit të dyllit të tepërt të veshit që mund të çojë në probleme të dëgjimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OTOSAN FAMILY CONES FOR THE EAR CARE 6PC”

Your email address will not be published.