NEW NORDIC ACTIVE LIVER TABLETS 60S

L5,999.00

Compare

Description

NEW NORDIC ACTIVE LIVER TABLETS 60S

Tableta, e prodhuar në Suedi, përmban një kombinim ekstrakt bimor të gjembaçit të qumështit, angjinarja globe, shafran i Indisë dhe piper i zi plus vitaminën kolinë. Angjinarja Globe mbështet funksionin tuaj të përditshëm të mëlçisë-bilarit. Përmbajtja e kolinës kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të mëlçisë dhe metabolizmit të yndyrës (lipideve).

Udhëzime: Për të rriturit: Merrni një tabletë në ditë me ushqim ose pije.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEW NORDIC ACTIVE LIVER TABLETS 60S”

Your email address will not be published.