NEUTROGENA SKIN DETOX   MASK 150 ML

L899.00

Compare
SKU: 3574661430768 Categories: ,

Description

Formulë detoksifikuese balte që synon në mënyrë specifike të gjitha llojet e papastërtive dhe ndotjes së njohur. Maska larëse me argjilë 2 në 1 është e pasuruar me acid glikolik për të ndihmuar në tërheqjen e butë të papastërtive, vajit dhe mbetjeve të make-up-it të bllokuar duke ruajtur ekuilibrin thelbësor të lagështisë së lëkurës. Kjo formulë 2-në-1 mund të përdoret si një pastrues ditor ose si një maskë detoksifikuese për të pastruar thellësisht poret për një çehre të butë dhe rrezatuese. Nuk bllokon poret.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEUTROGENA SKIN DETOX   MASK 150 ML”

Your email address will not be published.