Multivitamina me Glukozamin Sulfate Everyday Health 500Mg, 30Kapsula

L199.00

Out of stock

SKU: 5000453124365 Categories: ,

Description

Indet lidhëse që përbëjnë disqet kurrizore, ligamentet, kërcet dhe tendinat midis nyjeve

Trupi e bën këtë përmes proceseve komplekse kimike duke përdorur substanca të tilla si kolagjeni dhe glukozaminoglicina. Glukozamina Sulfati është një nga përbërësit aktivë që ndihmon në përbërjen e glukozaminoglikinave.

Si pasojë, shkalla e riparimit të dëmtimit të indeve në trup rregullohet nga shpejtësia e formimit të glukozaminoglikinave. Tabletat e Glukozaminës Sulfat nga HealthAid janë formuluar posaçërisht me vitaminë C dhe Kalcium për të ndihmuar në rritjen e shkallës së thithjes, asimilimit dhe përfitimit

Tabletat e Glukozaminës Sulfate mund të sjellin dobi;
Ata që dëshirojnë të ruajnë shëndetin aktual të kockave
Ata që janë atletikë ose luajnë sport
Njerëzit që janë shumë aktivë ose bëjnë punë të rëndë fizike

Marrja e rekomanduar ditore e tabletës Glukosamine Sulphate 500mg
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, një tabletë çdo ditë, mundësisht në mbrëmje me ushqim

Përbërësit: Sulfat Glukozamin 2KCl, Vitaminë C (acid askorbik), Kalcium (karbonat kalciumi), Agjent Lidhës celulozë mikrokristaline, maltodextrinë, polivinilpirrolidon (PVP), Agjent lustrues hidroksi propil metil celulozë (HPMC), lëndë minerale farmaceutike, triaçetinë , Agjent anti-caking

Kapaciteti: 500Mg

Përmban: 30 Kapsula

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Multivitamina me Glukozamin Sulfate Everyday Health 500Mg, 30Kapsula”

Your email address will not be published.